.......                        ..................................................................................................................................... . 015 219 19 00 ...... . info@bayense.nl

Realty House Child
Aankoop

Bayense makelaars bestaat al jaren en is zeer bekend in en om Delft. Onze organisatie is flexibel, praktisch en informeel. Bayense makelaars is aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie voor de makelaardij in Nederland. Dit betekent dat wij moeten voldoen aan kwaliteitseisen voor integriteit, kennis en openheid. Wij blijven goed op de hoogte van de ontwikkelingen op ons vakgebied

Het kopen van een huis is iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen. Daarnaast is het vaak een emotionele zaak. Wat u dan nodig hebt is iemand met een nuchtere kijk en kennis van zaken om voor u de dingen op een rijtje te zetten. Die u door eventuele moeilijkheden heen loodst en die de struikelblokken voor u wegneemt. Iemand die opkomt voor uw belang. Dit doen wij graag en kijken naar allerlei aspecten zoals de waarde van de woning, de bouwkundige staat, de buurt, het bestemmingsplan, het functioneren van een v.v.e., rechten en plichten die aan de woning kleven.

Bayense makelaars geeft u eerst een advies en onderhandelt dan met de verkoper of diens makelaar namens u. Want de verkopende makelaar treedt niet op namens u. Hij treedt op voor de verkoper en probeert voor hem de beste deal te sluiten. Uw aankoopmakelaar treedt op voor u en adviseert alleen u. Hij heeft geen binding met de verkoper.

Nadat de onderhandelingen achter de rug zijn en u de koper bent geworden van uw droomhuis, wikkelen wij alles af. Wij zorgen dat de koopovereenkomst de gemaakte afspraken goed verwoordt, dat er eventueel afspraken worden gemaakt met bouwtechnische keurders, taxateurs en financiering deskundigen. We zorgen dat alle termijnen worden bewaakt en gaan aan het einde van het traject met u mee naar de notaris.

Wij kunnen u begeleiden vanaf het begin, dus vanaf de zoekopdracht en alle bezichtigingen samen met u doen, net zolang totdat u uw droomhuis hebt gevonden. Mocht u liever eerst zelf op zoek gaan en ons willen inschakelen zodra u uw droomhuis hebt gevonden dan kan dat ook. Aan beide diensten hangt een verschillend tarief. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en kijk of het klikt!

Login

Registratieformulier