.......                        ..................................................................................................................................... . 015 219 19 00 ...... . info@bayense.nl

Realty House Child
Over Bayense

Het kantoor

Bayense makelaars bestaat vanaf 1961.  Inmiddels is het kantoor dat ooit begon aan de Spoorsingel na 12 jaar aan de Westvest te hebben gezeten, terug op de Spoorsingel. Op de hoek van de Buitenwatersloot, recht tegenover de toegang tot het centrum van Delft. Hier kunt u nog parkeren (tot 12 uur zelfs gratis) en we zitten op 5 minuten afstand van openbaar vervoer en het NS station.

We zijn oude rotten in het vak maar tegelijkertijd zijn we altijd vernieuwend geweest. Als eerste kantoor in Delft werkten we met professionele fotografie, woningfilms en verkoopstyling. En nog steeds doen we dingen anders om ons te onderscheiden maar vooral om tot betere resultaten te komen in aan- of verkoop.  Maar de werkelijke kracht zit in de betrokkenheid en de ervaring, ook op het menselijke vlak. Want het verkopen of aankopen van een woning gaat maar voor een deel over stenen. Het gaat veel meer over. . . .mensen!

Bayense makelaars is een van de oudste kantoren van de Haagse regio en traditioneel lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Monica van der Hoff werd in 1991 voor de rechtbank van ‘s-Gravenhage beëdigd als makelaar/taxateur en is sinds datzelfde jaar lid van de NVM. Het lidmaatschap van de NVM staat borg voor een gedegen basis van deskundigheid. Daarnaast is er veel bredere vooropleiding en is een enorme ervaring opgebouwd in allerlei deelgebieden van de onroerend goed markt. Bij Bayense zijn we meertalig: naast (natuurlijk Nederlands) wordt er vloeiend Engels, Duits en Frans gesproken.

Bayense makelaars, opgericht door Alex Bayense wordt sinds 2002 geleid door Monica van der Hoff en daarmee is Bayense het enige kantoor dat wordt geleid door een vrouw. Of dat een voordeel of een nadeel is? Oordeel zelf en nodig ons uit om het verschil te ervaren!

De makelaar

Monica van der Hoff

 015 219 19 00
 monica@bayense.nl

Monica van der Hoff is de eigenaar van Bayense makelaars en werkt voor Bayense vanaf 2001. Voordat zij het bedrijf overnam van Alex Bayense in 2002 heeft zij gewerkt bij Nadorp Makelaars in Den Haag en bij van Dullink Makelaars in Berkel & Rodenrijs. Ze is makelaar en taxateur en behoort nog tot de makelaars die voor de rechtbank werden beëdigd. Dat was in 1991 en de opgebouwde ervaring is groot.

Stage lopen

Bayense makelaars vindt het leuk om kennis en ervaring te delen. Om die reden verleent Bayense jonge mensen de kans om stage te lopen en iets van het vak van makelaar te leren. Sinds 2002 hebben wij al een behoorlijk aantal jonge mensen laten proeven aan de makelaardij en hen in hun opleiding en ontwikkeling gesteund. Bayense is erkend door ECABO.

Vul het onderstaande formulier in voor aanmelden:

    Login

    Registratieformulier