.......                        ..................................................................................................................................... . 015 219 19 00 ...... . info@bayense.nl

Realty House Child
Verkoop

Bayense makelaars is al meer dan 50 jaar actief in Delft en omgeving. Het kantoor heeft een grote ervaring in alle soorten onroerend goed. De organisatie is flexibel, praktische en informeel. Bayense makelaars is aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie voor de makelaardij in Nederland. Dit betekent dat wij over zeer veel informatie beschikken die voor een goede verkoop nodig is. Ook gaan onze eigen archieven ver terug.

Tegenwoordig is er zoveel informatie over woningen voor handen op het internet, dat iedereen hier wel in meer of mindere mate over mee kan praten. Maar is dat voldoende om een goede vraagprijs vast te stellen? Om tot een succesvolle verkoop te komen? Om daarna nooit meer problemen te krijgen?

* Bayense makelaars heeft de kennis en de ervaring in huis om uw huis juist te  taxeren en zodoende tot de juiste vraagprijs te komen;

* We stellen een verkoopstrategie vast die past bij uw huis en bij uw wensen;

* We zorgen dat u als verkoper volledig aan uw informatieplicht kunt voldoen;

* We verzorgen een complete presentatie van uw huis op Funda en op onze website;

* We plaatsen verkoopborden;

* We zorgen voor professionaliteit tijdens de bezichtigingen;

* We onderhandelen namens u en zorgen voor de beste deal;

* We wikkelen alles af, van de koopovereenkomst tot en met de overdracht;

* Daarna zijn wij ook nog aanspreekbaar.

Bayense makelaars is een full service kantoor. Tijdens het kennismakingsgesprek geven we u een duidelijk beeld van de waarde van uw huis en van de markt op dat moment. We stellen een verkoopstrategie op. Dat is maatwerk en gaat verder dan het opruimen van het huis en een bos bloemen op tafel zetten. We verzamelen alle relevantie informatie en zorgen dat u geen problemen achteraf krijgt omdat u niet aan uw informatieplicht hebt voldaan. Wij betrekken u in alle fasen van het proces (indien gewenst!) en zorgen dat ook na de transactie de voortgang wordt bewaakt. En als u na de overdracht nog vragen hebt dan kunt u altijd bij ons terecht.

Login

Registratieformulier