.......                        ..................................................................................................................................... . 015 219 19 00 ...... . info@bayense.nl

Realty House Child
Verhuur

Bayense makelaars is u graag van dienst bij gestoffeerde of gemeubileerde verhuur van huizen of appartementen. Dit kan interessant zijn op een tijdelijke basis: u vertrekt bijvoorbeeld zelf voor een periode naar het buitenland of bijvoorbeeld in het geval dat uw huis om welke reden dan ook (nog) niet wilt verkopen. Maar ook op een permanente basis: omdat u bijvoorbeeld onroerend koopt als belegging. Indien u via ons kantoor de woning voor de verhuur aanbiedt dan kunt u rekenen op een lange ervaring die we graag voor u inzetten.

U ontvangt van ons een inrichting advies en indien nodig een verbouwingsadvies. We hebben relaties met de bedrijven die dit allemaal uit kunnen voeren. We geven u een huurprijs advies en we zorgen dat het huis perfect wordt gepresenteerd op Funda of desgewenst Pararius. We ontvangen de huurders en doen de bezichtigingen, indien nodig in 4 talen.

We voeren de onderhandelingen in uw naam en letten op meer dan de prijs alleen. We zorgen voor contracten in het Nederlands en Engels en zien erop toe dat de eerste termijn huur en de waarborgsom worden betaald. Ook verzorgen wij de zogenaamde “wooncheck” bij de NVM om de potentiële huurder(s) te toetsen. We zorgen dat de woning wordt “ingecheckt” en dat aan alle formaliteiten is voldaan. (de inventarislijsten, de overschrijving nutsvoorzieningen, het ondertekenen van de contracten)

Eventueel kunnen wij het huis daarna ook beheren. In dit “Vastgoedmanagement” worden u alle zorgen uit handen genomen.  Vastgoedmanagement doet Bayense makelaars alleen in combinatie met verhuur van het onroerend goed.

En als de huurder eenmaal is ingecheckt en woont in uw huis, kunt u ons nog altijd bereiken voor vragen of wat dan ook!

Login

Registratieformulier