.......                        ..................................................................................................................................... . 015 219 19 00 ...... . info@bayense.nl

Realty House Child
Taxaties

Bij een taxatie tellen ervaring en deskundigheid maar ook korte communicatielijnen en snelheid. Bayense makelaars zorgt ervoor dat u snel in het bezit van een NWWI taxatie kunt komen. Hier komen alle talenten van een makelaar samen om tot een goed resultaat te komen. Bouwkundige expertise, kennis van de bewegingen en kansen op de onroerend goed markt, zowel lokaal als nationaal en planologische ontwikkelingen spelen een rol bij het taxeren van onroerend goed.

Bayense makelaars zorgt voor een helder en duidelijk rapport dat wordt gevalideerd door het NWWI. Wij kijken naar de staat van onderhoud, de perceel oppervlakte, de woonoppervlakte, de inhoud, de indeling, functionaliteit en duurzaamheid. Vervolgens naar de ligging, de omgeving en de bestemming. We controleren of de feitelijke situatie klopt met de wat wordt opgegeven, we raadplegen het Kadaster en we geven een beknopte marktanalyse.

Onze taxateur werd in 1991 voor de rechtbank beëdigd en heeft een zeer ruime ervaring opgebouwd zowel in Delft als daarbuiten. Voordeel is dat deze taxateur niet alleen taxeert maar ook betrokken is in aan- en verkoop van onroerend goed zodat er een veel grotere betrokkenheid is bij de markt. Dit leidt tot betere en meer marktconforme rapporten.

Login

Registratieformulier