.......                        ..................................................................................................................................... . 015 219 19 00 ...... . info@bayense.nl

Realty House Child

Onze diensten

Aankoop

Het kopen van een huis is iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen. Daarnaast is het vaak een emotionele zaak. Wat u dan nodig hebt is iemand met een nuchtere kijk en kennis van zaken om voor u de dingen op een rijtje te zetten.

Verkoop

Bayense makelaars is aangesloten bij de NVM, de grootste brancheorganisatie voor de makelaardij in Nederland. Dit betekent dat wij over zeer veel informatie beschikken die voor een goede verkoop nodig is.

Verhuur

Bayense makelaars is u graag van dienst bij gestoffeerde of gemeubileerde verhuur van huizen of appartementen.

Vastgoedmanagement

Bayense is geen kantoor dat gespecialiseerd is in Vastgoedmanagement. Wij bieden deze dienst alleen aan in combinatie en als een verlengstuk van verhuur van onroerend goed.

Taxatie

Bij een taxatie tellen ervaring en deskundigheid maar ook korte communicatielijnen en snelheid. Bayense makelaars zorgt ervoor dat u snel in het bezit van een NWWI taxatie kunt komen. En dat doen wij tegen een heel interessant tarief.

Login

Registratieformulier