.......                        ..................................................................................................................................... . 015 219 19 00 ...... . info@bayense.nl

Realty House Child
Publiciteit

Dit doet Bayense voor u:

NETWERK NVM

De NVM heeft het oudste en meest geavanceerde uitwisselingssysteem voor objecten in Nederland. Doordat Bayense Makelaars lid is van de NVM wordt uw woning verspreid bij alle NVM kantoren van de regio Haaglanden (circa 300 kantoren). Het voordeel hiervan is dat zich bij deze kantoren de meest serieuze zoekers bevinden. Hierdoor kan uw woning dus al heel snel verkocht zijn.

FUNDA.NL, BAYENSE.NL en FACEBOOK

Uw woning wordt vanzelfsprekend gepubliceerd op Funda.nl. Dit is de woning website die het beste wordt bezocht door de potentiële kopers. Kopers kunnen zich rechtstreeks via Funda bij ons melden voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Daarnaast biedt Funda nog allerlei extra tools om uw woning nog beter aan te bieden. En u kijkt mee op de achtergrond hoe uw woning “het doet” op Funda.  Laat u door ons informeren over de details. Natuurlijk komt uw woning op onze eigen website en daarnaast publiceren we de woning op sociale media.

FOTO’S, VIDEO, PLATTEGRONDEN

Voor het maken van foto’s wordt gebruik een professionele fotograaf. Zo ontstaat de beste kwaliteit. Alles kan en alles mag maar wij adviseren om “eerlijke” foto’s te publiceren. Niets is zo vervelend als de woning bij bezichtiging tegenvalt! Mocht de woning leeg zijn dan kunnen we de woning desgewenst laten inrichten. We kunnen 360 graden foto’s laten maken en een video van uw woning. Standaard worden 2D en 3D plattegronden verzorgd die worden gebruikt op Funda maar ook in de brochure die de koper krijgt bij een bezichtiging. En natuurlijk zorgen wij voor een aanbieding tekst die bij de woning past en zo de potentiële koper aanspreekt.

OPEN HUIZEN ROUTE

Twee maal per jaar, in april en in oktober, wordt door de NVM een landelijke Open Huizen Route georganiseerd. De bedoeling is dat de verkopers op een zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur zelf de kopers ontvangen en rondleiden.  Door de landelijke publiciteit is deze landelijke Open Huizen Route behoorlijk succesvol. Via Bayense kunt u meedoen met deze Open Huizen Route; wij zorgen voor alles wat nodig is om uw huis goed naar voren te brengen. Daarnaast organiseren wij desgewenst ook een Open Huis op maat voor u, want niet iedereen verkoopt zijn huis in april of oktober!

TE KOOP BORDEN, BAYENSE ETALAGE EN OMWONENDEN

De cliënt bepaalt. U bepaalt of u een tuin bord, een driehoek bord of een poster op het raam wilt hebben. En als u dat allemaal liever niet wilt vinden wij dat ook goed. Bayense is in 2014 (min of meer terug) verhuisd naar de Spoorsingel. Hoewel het kantoor op de Westvest mooi en groot was, kwamen er steeds minder mensen langs. Op de Spoorsingel 1-A is dat wel anders en de toekomst ziet er goed uit. Onze etalage trekt voldoende aandacht en mensen lopen gemakkelijk binnen voor meer informatie. Desgewenst kunnen wij ook de omwonenden van uw woning informeren over de verkoop uw woning.

Login

Registratieformulier